Naslov: | Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity |
---|
Avtorji: | ID Vrhovšek, Urška (Avtor) ID Mattivi, Fulvio (Avtor) ID Gris, E. F. (Avtor) ID Ferreira, Eduardo Antonio (Avtor) ID Filho, Danilo Wilhelm (Avtor) ID Pedrosa, R. C. (Avtor) ID Bordigon-Luiz, Marilde T. (Avtor) |
Datoteke: | http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2013.03.002
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | vinska trta, vino, antioksidacija, fenolne spojine |
---|
Leto izida: | 2013 |
---|
Št. strani: | str. 31-40 |
---|
Številčenje: | Vol. 31, no. 1 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-2339 |
---|
ISSN: | 0889-1575 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3312891 |
---|
UDK: | 634.8.832 |
---|
DOI: | 10.1016/j.jfca.2013.03.002 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:2TODTBEI |
---|
Datum objave v RUNG: | 09.05.2017 |
---|
Število ogledov: | 6083 |
---|
Število prenosov: | 41 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |