Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity
Avtorji:ID Vrhovšek, Urška (Avtor)
ID Mattivi, Fulvio (Avtor)
ID Gris, E. F. (Avtor)
ID Ferreira, Eduardo Antonio (Avtor)
ID Filho, Danilo Wilhelm (Avtor)
ID Pedrosa, R. C. (Avtor)
ID Bordigon-Luiz, Marilde T. (Avtor)
Datoteke:URL http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2013.03.002
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:vinska trta, vino, antioksidacija, fenolne spojine
Leto izida:2013
Št. strani:str. 31-40
Številčenje:Vol. 31, no. 1
PID:20.500.12556/RUNG-2339 Novo okno
ISSN:0889-1575
COBISS.SI-ID:3312891 Novo okno
UDK:634.8.832
DOI:10.1016/j.jfca.2013.03.002 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:2TODTBEI
Datum objave v RUNG:09.05.2017
Število ogledov:6083
Število prenosov:41
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj