Naslov: | Structural and biochemical changes induced by pulsed electric field treatments on Cabernet Sauvignon grape berry skins : impact on cell wall total tannins and polysaccharides |
---|
Avtorji: | ID Delsart, Cristèle (Avtor) ID Cholet, C. (Avtor) ID Ghidossi, Rémy (Avtor) ID Grimi, Nabil (Avtor) ID Vorobiev, Eugène (Avtor) ID Mietton-Peuchot, Martine (Avtor) ID Petrel, Mélina (Avtor) ID Gontier, Etienne (Avtor) ID L'Hyvernay, Annie (Avtor) ID Gény, Laurence (Avtor) |
Datoteke: | http://dx.doi.org/10.1021/jf404804d
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | mikroskopija, polisaharidi, Vitis vinifera |
---|
Leto izida: | 2014 |
---|
Št. strani: | str. 2925-2934 |
---|
Številčenje: | Vol. 62, no. 13 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-2433 |
---|
ISSN: | 0021-8561 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3697659 |
---|
UDK: | 634.8+663.2 |
---|
DOI: | 10.1021/jf404804d |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:PMMZQUJU |
---|
Datum objave v RUNG: | 16.06.2016 |
---|
Število ogledov: | 5718 |
---|
Število prenosov: | 144 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |