Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Structural and biochemical changes induced by pulsed electric field treatments on Cabernet Sauvignon grape berry skins : impact on cell wall total tannins and polysaccharides
Avtorji:ID Delsart, Cristèle (Avtor)
ID Cholet, C. (Avtor)
ID Ghidossi, Rémy (Avtor)
ID Grimi, Nabil (Avtor)
ID Vorobiev, Eugène (Avtor)
ID Mietton-Peuchot, Martine (Avtor)
ID Petrel, Mélina (Avtor)
ID Gontier, Etienne (Avtor)
ID L'Hyvernay, Annie (Avtor)
ID Gény, Laurence (Avtor)
Datoteke:URL http://dx.doi.org/10.1021/jf404804d
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:mikroskopija, polisaharidi, Vitis vinifera
Leto izida:2014
Št. strani:str. 2925-2934
Številčenje:Vol. 62, no. 13
PID:20.500.12556/RUNG-2433 Novo okno
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:3697659 Novo okno
UDK:634.8+663.2
DOI:10.1021/jf404804d Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:PMMZQUJU
Datum objave v RUNG:16.06.2016
Število ogledov:5718
Število prenosov:144
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj