Naslov: | Chemical and sensory study on the evolution of aromatic and nonaromatic compounds during the progressive oxidative storage of a Sauvignon blanc wine |
---|
Avtorji: | ID Coetzee, Carien (Avtor) ID Van Wyngaard, Elizma (Avtor) ID Šuklje, Katja (Avtor) ID Ferreira, Antonio C. Silva (Avtor) ID Du Toit, Wessel Johannes (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Sauvignon blanc, oxygen, wine aroma, sensory |
---|
Leto izida: | 2016 |
---|
Št. strani: | 7979-7993 |
---|
Številčenje: | 2016 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-2817-3a158ee6-2b89-acaa-b6e3-ed0053e1d004 |
---|
COBISS.SI-ID: | 4595707 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:BLT1Q6MD |
---|
Datum objave v RUNG: | 06.12.2016 |
---|
Število ogledov: | 6007 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |