Naslov: | Comparison of aroma-related compounds of carbonic maceration and traditional young red winemaking in case of Merlot by means of targeted metabolomic approach : / |
---|
Avtorji: | ID Sternad Lemut, Melita, Univerza v Novi Gorici (Avtor) ID Lotti, Cesare, Fundazione Edmund Mach (Avtor) ID Vrhovšek, Urška, Fundazione Edmund Mach (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 3.15 - Prispevek na konferenci brez natisa |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Merlot (Vitis vinifera L.), wine aroma, wine sensory evaluation, targeted metabolomics, carbonic maceration |
---|
Status publikacije: | Objavljeno |
---|
Leto izida: | 2016 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-3062-6d694cfb-d675-eeed-abd2-f56d7e2ae086 |
---|
COBISS.SI-ID: | 4767739 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:PUJBJ8TY |
---|
Datum objave v RUNG: | 18.04.2017 |
---|
Število ogledov: | 6110 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |