Naslov: | Harvesting and blending options for lower alcohol wines: a sensory and chemical investigation |
---|
Avtorji: | ID Longo, Rocco, Charles Sturt University (Avtor) ID Blackman, John W., Charles Sturt University (Avtor) ID Antalick, Guillaume, University of Nova Gorica (Avtor) ID Torley, Peter J. (Avtor) ID Rogiers, Suzy Y. (Avtor) ID Schmidtke, Leigh (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | PLS regression, early harvest, herbaceous, reduced-alcohol, sensory descriptive analysis, volatiles |
---|
Leto izida: | 2017 |
---|
Št. strani: | 10 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-3244-5038e202-d190-9af0-a105-67c6160cde7e |
---|
COBISS.SI-ID: | 4891643 |
---|
DOI: | 10.1002/jsfa.8434 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:B9OBAN6X |
---|
Datum objave v RUNG: | 30.08.2017 |
---|
Število ogledov: | 4875 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |