Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
Avtorji:ID Butinar, Lorena, Univerza v Novi Gorici (Avtor)
ID Vangdal, Eivind, NIBIO Ullensvang (Avtor)
ID Sternad Lemut, Melita, Univerza v Novi Gorici (Avtor)
ID Mozetič Vodopivec, Branka, Univerza v Novi Gorici (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Norveški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:biodiverziteta, kvasovke, jabolčno vino, fermentacija
Leto izida:2017
Št. strani:20-21
Številčenje:20, 5
PID:20.500.12556/RUNG-3692-2acf588c-637d-b0c7-8312-12b7c2e57f6b Novo okno
COBISS.SI-ID:5030651 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:WRJPSUGY
Datum objave v RUNG:01.02.2018
Število ogledov:4577
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Norsk Frukt og Bær
Leto izida:2017

Nazaj