Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Vitis vinifera berry metabolic composition during fruit maturation: Implications of defoliation
Avtorji:ID Rossouw, Gerhard C., National Wine and Grape Industry Centre, Wagga Wagga 2678, New South Wales, Australia. (Avtor)
ID Šuklje, Katja, National Wine and Grape Industry Centre, Wagga Wagga 2678, New South Wales, Australia. (Avtor)
ID Smith, Jason P., National Wine and Grape Industry Centre, Wagga Wagga 2678, New South Wales, Australia. (Avtor)
ID Barril, Celia, National Wine and Grape Industry Centre, Wagga Wagga 2678, New South Wales, Australia. (Avtor)
ID Deloire, Alain, National Wine and Grape Industry Centre, Wagga Wagga 2678, New South Wales, Australia. (Avtor)
ID Bruno, Holzapfel, National Wine and Grape Industry Centre, Wagga Wagga 2678, New South Wales, Australia. New South Wales Department of Primary Industries, Wagga Wagga 2650, New South Wales, Australia. (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:vinska trta, defoliacija, metabolomika, primarni metabolizem
Leto izida:2018
Št. strani:24
Številčenje:2018
PID:20.500.12556/RUNG-3872-48888628-b3a7-c537-d616-5df96919c5c7 Novo okno
COBISS.SI-ID:5133563 Novo okno
DOI:10.1111/ppl.12715 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:SLAKZNWZ
Datum objave v RUNG:03.04.2018
Število ogledov:5149
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Physiologia Plantarum
Založnik:Wiley: 12 months
Leto izida:2018
ISSN:0031-9317

Licence

Licenca:CC BY-NC-ND 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.sl
Opis:Najbolj omejujoča licenca Creative Commons. Uporabniki lahko prenesejo in delijo delo v nekomercialne namene in ga ne smejo uporabiti za nobene druge namene.
Začetek licenciranja:14.03.2018

Nazaj