Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:dr. Tanja Peric in dr. Sinan Ogun o projektu EcoLamb: ekološki odtis proizvodnje jagnjetine - možnosti in danosti
Avtorji:ID Brecelj, Marija (Lastnik avtorskih pravic)
ID Brecelj, Marija, RAI Furlanija Julijska krajina (Avtor)
ID Peric, Tanja, Univerza v Novi Gorici (Avtor)
ID Ogun, Sinan, RR Research Ltd. Şti (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:2.19 - Radijska ali televizijska oddaja, podkast, intervju, novinarska konferenca
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:EcoLamb, ekološki odtis, jagnjetina, ovčjereja, dobrobit, kakovost, kortizol, dlaka, LCA, meso
Status publikacije:Objavljeno
Kraj izida:Trst
Založnik:RAI Furlanija Julijska krajina
Leto izida:2018
PID:20.500.12556/RUNG-3876-e95ae032-0f16-7620-2ee6-67c2afb556be Novo okno
COBISS.SI-ID:5126395 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:ECAM73ZZ
Datum objave v RUNG:20.03.2018
Število ogledov:3851
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:EC - European Commission
Program financ.:H2020
Številka projekta:631-6/2016/6
Naslov:Holistic Production to Reduce the Ecological Footprint of Meat
Akronim:EcoLamb

Nazaj