Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Comparison of consecutive harvests versus blending treatments to produce lower alcohol wines from Cabernet Sauvignon grapes: Impact on wine volatile composition and sensory properties
Avtorji:ID Schelezki, Olaf, The Australian Research Council Training Centre for Innovative Wine Production, and Department of Wine and Food Science, The University of Adelaide, Waite Campus, PMB 1, Glen Osmond, SA 5064, Australia (Avtor)
ID Šuklje, Katja, National Wine and Grape Industry Centre, Charles Sturt University, Locked Bag 588, Wagga Wagga, NSW 2678, Australia (Avtor)
ID Boss, Paul K., Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation, Agriculture and Food, Locked Bag 2, Urrbrae, SA 5064, Australia (Avtor)
ID Jeffery, David W., The Australian Research Council Training Centre for Innovative Wine Production, and Department of Wine and Food Science, The University of Adelaide, Waite Campus, PMB 1, Glen Osmond, SA 5064, Australia (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Berry shrivel, Wine aroma, Sensory analysis, Water addition, Alcohol content
Leto izida:2018
Št. strani:196-206
Številčenje:2018, 259
PID:20.500.12556/RUNG-4068 Novo okno
COBISS.SI-ID:5133307 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:S9FL6HIM
Datum objave v RUNG:03.04.2018
Število ogledov:4277
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Food Chemistry
Leto izida:2018

Licence

Licenca:CC BY-NC-ND 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.sl
Opis:Najbolj omejujoča licenca Creative Commons. Uporabniki lahko prenesejo in delijo delo v nekomercialne namene in ga ne smejo uporabiti za nobene druge namene.
Začetek licenciranja:03.04.2018

Nazaj