Naslov: | Grapes to wine: the nexus between berry ripening, composition and wine style |
---|
Avtorji: | ID Šuklje, Katja, National Wine and Grape Industry Centre, Charles Sturt University, Locked Bag 588, Wagga Wagga, NSW 2678, Australia; (Avtor) ID Antalick, Guillaume, National Wine and Grape Industry Centre, Charles Sturt University, Locked Bag 588, Wagga Wagga, NSW 2678, Australia; (Avtor) ID Meeks, Campbell, National Wine and Grape Industry Centre, Charles Sturt University, Locked Bag 588, Wagga Wagga, NSW 2678, Australia; (Avtor) ID Blackman, John W., National Wine and Grape Industry Centre, Charles Sturt University, Locked Bag 588, Wagga Wagga, NSW 2678, Australia; (Avtor) ID Deloire, Alain, National Wine and Grape Industry Centre, Charles Sturt University, Locked Bag 588, Wagga Wagga, NSW 2678, Australia; (Avtor) ID Schmidtke, Leigh, National Wine and Grape Industry Centre, Charles Sturt University, Locked Bag 588, Wagga Wagga, NSW 2678, Australia; (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | ACOMDIM, metabolomics, terroir, maturation |
---|
Leto izida: | 2017 |
---|
Št. strani: | 43-50 |
---|
Številčenje: | 2017 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-3894-3f4b846b-4386-4bef-6304-a60e1552049d |
---|
COBISS.SI-ID: | 5134331 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:KOJ80YSF |
---|
Datum objave v RUNG: | 04.04.2018 |
---|
Število ogledov: | 5200 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |