Naslov: | Late-season Shiraz berry dehydration that alters composition and sensory traits of wine |
---|
Avtorji: | ID Šuklje, Katja, Charles Sturt university (Avtor) ID Chou, Hsiao-Chi, Charles Sturt university (Avtor) ID Antalick, Guillaume, Charles Sturt university (Avtor) ID Schmidtke, Leigh M., Charles Sturt university (Avtor) ID Blackman, John W., Charles Sturt university (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | vino, arome, dehidracija grozdja, vinska trta |
---|
Leto izida: | 2018 |
---|
Št. strani: | 8 |
---|
Številčenje: | 2018 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-4006-b554fb06-2828-ea95-164f-68396844500a |
---|
COBISS.SI-ID: | 5177851 |
---|
DOI: | 10.1021/acs.jafc.8b01646 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:JSYZSAAV |
---|
Datum objave v RUNG: | 17.07.2018 |
---|
Število ogledov: | 4976 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |