Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:A comparative study of partial dealcoholisation versus early harvest: Effects on wine volatile and sensory profiles
Avtorji:ID Longo, Rocco, University of Tasmania (Avtor)
ID Blackman, John.W, Charles Sturt University (Avtor)
ID Antalick, Guillaume, University of Nova Gorica (Avtor)
ID Torley, Peter J., RMIT University (Avtor)
ID Rogers, Suzy.Y, Department for Primary Industry (Avtor)
ID Schmidtke, Leigh, Charles Sturt University (Avtor), et al.
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Common component and specific weights analysis, Dealcoholisation, Early harvest, Evaporative perstraction, Lower alcohol wine, Reverse osmosis, Sensory descriptive analysis, Wine
Leto izida:2018
Št. strani:21-29
Številčenje:261
PID:20.500.12556/RUNG-4088-ae44f513-ecb2-5802-8285-78f313af226b Novo okno
COBISS.SI-ID:5223163 Novo okno
DOI:doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.04.013 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:BONLSRF3
Datum objave v RUNG:17.09.2018
Število ogledov:4296
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Food Chemistry
Leto izida:2018

Licence

Licenca:CC BY-NC-ND 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.sl
Opis:Najbolj omejujoča licenca Creative Commons. Uporabniki lahko prenesejo in delijo delo v nekomercialne namene in ga ne smejo uporabiti za nobene druge namene.
Začetek licenciranja:17.09.2018

Nazaj