Naslov: | A comparative study of partial dealcoholisation versus early harvest: Effects on wine volatile and sensory profiles |
---|
Avtorji: | ID Longo, Rocco, University of Tasmania (Avtor) ID Blackman, John.W, Charles Sturt University (Avtor) ID Antalick, Guillaume, University of Nova Gorica (Avtor) ID Torley, Peter J., RMIT University (Avtor) ID Rogers, Suzy.Y, Department for Primary Industry (Avtor) ID Schmidtke, Leigh, Charles Sturt University (Avtor), et al. |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Common component and specific weights analysis, Dealcoholisation, Early harvest, Evaporative perstraction, Lower alcohol wine, Reverse osmosis, Sensory descriptive analysis, Wine |
---|
Leto izida: | 2018 |
---|
Št. strani: | 21-29 |
---|
Številčenje: | 261 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-4088-ae44f513-ecb2-5802-8285-78f313af226b |
---|
COBISS.SI-ID: | 5223163 |
---|
DOI: | doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.04.013 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:BONLSRF3 |
---|
Datum objave v RUNG: | 17.09.2018 |
---|
Število ogledov: | 4296 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |