Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:From the vineyard to the glass: How to assess red grape aromatic maturity with simple physiological indicators
Avtorji:ID Antalick, Guillaume, University of Nova Gorica (Avtor)
ID Šuklje, Katja, KIS (Avtor), et al.
Datoteke:URL http://www.ung.si/en/research/wine-research-centre/Conferences-and-events/
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:3.15 - Prispevek na konferenci brez natisa
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Wine aroma, wine style, grape maturity, sequential harvest, berry sugar loading, fresh mass
Kraj izvedbe:University of Nova Gorica
Leto izvedbe:2017
PID:20.500.12556/RUNG-4099-de020471-5af6-9be0-142e-137664609b7e Novo okno
COBISS.SI-ID:5226747 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:MW972B1H
Datum objave v RUNG:19.09.2018
Število ogledov:4190
Število prenosov:28
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj