Naslov: | Controlling grape aromatic maturity in the context of global warming |
---|
Avtorji: | ID Antalick, Guillaume, University of Nova Gorica (Avtor) ID Suklje, Katja, KIS (Avtor), et al. |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 3.16 - Vabljeno predavanje na konferenci brez natisa |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Wine style, grape maturity, berry shrivelling, berry sugar loading, fresh mass, sequential harvest |
---|
Kraj izvedbe: | Kmetijski Institute Slovenije |
---|
Leto izvedbe: | 2018 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-4100-56c8225c-78a9-97d2-c2b7-2c3353987e6c |
---|
COBISS.SI-ID: | 5227003 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:YMJ09TMN |
---|
Datum objave v RUNG: | 19.09.2018 |
---|
Število ogledov: | 4200 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |