Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Controlling grape aromatic maturity in the context of global warming
Avtorji:ID Antalick, Guillaume, University of Nova Gorica (Avtor)
ID Suklje, Katja, KIS (Avtor), et al.
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:3.16 - Vabljeno predavanje na konferenci brez natisa
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Wine style, grape maturity, berry shrivelling, berry sugar loading, fresh mass, sequential harvest
Kraj izvedbe:Kmetijski Institute Slovenije
Leto izvedbe:2018
PID:20.500.12556/RUNG-4100-56c8225c-78a9-97d2-c2b7-2c3353987e6c Novo okno
COBISS.SI-ID:5227003 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:YMJ09TMN
Datum objave v RUNG:19.09.2018
Število ogledov:4200
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj