Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:INACTIVATION OF SHIGA-TOXIN PRODUCING Escherichia coli (STEC) O157: H7 IN MILK BY COMBINED TREATMENT WITH HIGH HYDROSTATIC PRESSURE AND AQUEOUS POMEGRANATE EXTRACT
Avtorji:ID Bernedo Navarro, Robert Alvin, Univeristy of Nova Gorica (Avtor)
ID Carvalho, Ricardo, Universidade Estadual de Campinas (Avtor)
ID Rabelo, Ancelmo, Universidade Estadual de Campinas (Avtor)
ID Miyachiro, Mayara, Institute Biologie Structurel Grenoble (Avtor)
ID Sampaio, Carlos, Universidade Estadual de Campinas (Avtor)
ID Yano, Tomomasa, Universidade Estadual de Campinas (Avtor), et al.
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Escherichia coli, Shiga toxins, milk, high hydrostatic pressure
Leto izida:2016
Št. strani:6
Številčenje:1, 6
PID:20.500.12556/RUNG-4549-aff12c79-92d2-c62e-295a-4a1b8138e6d7 Novo okno
COBISS.SI-ID:5392891 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:KCX2ZZOX
Datum objave v RUNG:27.05.2019
Število ogledov:4063
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Leto izida:2016

Nazaj