Naslov: | Modulation of Pinot Noir wine colour by yeast selection |
---|
Avtorji: | ID Topić Božič, Jelena, Univerza v Novi Gorici, Laboratorij za vede o okolju in življenju (Avtor) ID Butinar, Lorena, Univerza v Novi Gorici, Center za raziskave vina (Avtor) ID Korte, Dorota, Univerza v Novi Gorici, Laboratorij za vede o okolju in življenju (Avtor) ID Mozetič Vodopivec, Branka, Center za raziskave vina (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | yeast, HCDC activity, wine colour, Pinot Noir, pyranoanthocyanins |
---|
Leto izida: | 2019 |
---|
Št. strani: | 1 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-4555-891a1395-544e-dc5b-a31c-1b417ff8c4b3 |
---|
COBISS.SI-ID: | 5393403 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:SWTFEIF3 |
---|
Datum objave v RUNG: | 27.05.2019 |
---|
Število ogledov: | 4233 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |