Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Yeasts and wine colour
Avtorji:ID Topić Božič, Jelena, Univerza v Novi Gorici, Laboratorij za vede o okolju in življenju (Avtor)
ID Butinar-Čeh, Olga, Univerza v Novi Gorici, Center za raziskave vina (Avtor)
ID Korte, Dorota, Univerza v Novi Gorici, Laboratorij za vede o okolju in življenju (Avtor)
ID Mozetič Vodopivec, Branka, Univerza v Novi Gorici, Center za raziskave vina (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:yeast, Saccharomyces, non-Saccharomyces, wine colour, pyranoanthocyanins
Verzija publikacije:Recenzirani rokopis
Leto izida:2019
Št. strani:12
Številčenje:2019, 2
PID:20.500.12556/RUNG-5197 Novo okno
COBISS.SI-ID:5519355 Novo okno
DOI:DOI: 10.17508/CJFST.2019.11.2.17 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:AYI7HROH
Datum objave v RUNG:20.12.2019
Število ogledov:3896
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Croatian Journal of Food Science and Technology
Skrajšan naslov:CFJST
Leto izida:2019
ISSN:1847-3466

Licence

Licenca:CC BY-NC-ND 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.sl
Opis:Najbolj omejujoča licenca Creative Commons. Uporabniki lahko prenesejo in delijo delo v nekomercialne namene in ga ne smejo uporabiti za nobene druge namene.
Začetek licenciranja:19.12.2019

Nazaj