Naslov: | The impact of Saccharomyces and non-Saccharomyces yeasts on wine colour: a laboratory study of vinylphenolic pyranoanthocyanin formation and anthocyanin cell wall adsorption |
---|
Avtorji: | ID Topić, Jelena, UNG (Avtor) ID Butinar, Lorena, UNG (Avtor) ID Albreht, Alen, KI (Avtor) ID Vovk, Irena, KI (Avtor) ID Korte, Dorota, UNG (Avtor) ID Mozetič Vodopivec, Branka, UNG (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Non-Saccharomyces yeast, Hydroxycinnamate decarboxylase activity, Sequential fermentation, Vinylphenolic pyranoanthocyanins, Anthocyanin adsorption |
---|
Verzija publikacije: | Recenzirani rokopis |
---|
Leto izida: | 2020 |
---|
Št. strani: | 9 |
---|
Številčenje: | 2020 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-4994-354696b5-d025-04b6-5da9-62fa72760127 |
---|
COBISS.SI-ID: | 5559803 |
---|
DOI: | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109072 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:QTUPL45X |
---|
Datum objave v RUNG: | 23.01.2020 |
---|
Število ogledov: | 4034 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |