Naslov: | Community-wide experimental evaluation of the PROSS stability-design method |
---|
Avtorji: | ID Peleg, Yoav (Avtor) ID Vincentelli, Renaud (Avtor) ID Collins, Brett M. (Avtor) ID Chen, Kai-En (Avtor) ID Livingstone, Emma K. (Avtor) ID Weeratunga, Saroja (Avtor) ID Leneva, Natalya (Avtor) ID Guo, Qian (Avtor) ID Remans, Kim (Avtor) ID De Marco, Ario (Avtor), et al. |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Neznano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | protein stability, recombinant production, optimization algorithm, PROSS |
---|
Leto izida: | 2021 |
---|
Št. strani: | str. 1-14 |
---|
Številčenje: | Vol. 433, no. 13 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-6514 |
---|
COBISS.SI-ID: | 61054723 |
---|
UDK: | 577 |
---|
ISSN pri članku: | 0022-2836 |
---|
DOI: | 10.1016/j.jmb.2021.166964 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:LSPGVNGK |
---|
Datum objave v RUNG: | 23.04.2021 |
---|
Število ogledov: | 3056 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |