Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:The influence of selected indigenous yeasts on Pinot Noir wine colour properties
Avtorji:ID Topić, Jelena (Avtor)
ID Butinar, Lorena (Avtor)
ID Antalick, Guillaume (Avtor)
ID Sternad Lemut, Melita (Avtor)
ID Martelanc, Mitja (Avtor)
ID Albreht, Alen (Avtor)
ID Korte, Dorota (Avtor)
ID Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Pinot Noir, wine colour, yeasts, non-Saccharomyces, sensory
Leto izida:2021
Št. strani:str. 1-9
Številčenje:Vol. , iss.
PID:20.500.12556/RUNG-6624 Novo okno
COBISS.SI-ID:69601795 Novo okno
UDK:634.8+663.2
ISSN pri članku:0022-5142
DOI:10.1002/jsfa.11395 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:3U8PFFLD
Datum objave v RUNG:07.07.2021
Število ogledov:2952
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of the science of food and agriculture
Skrajšan naslov:J. Sci. Food Agric.
Založnik:Academic Press
ISSN:0022-5142
COBISS.SI-ID:6595079 Novo okno

Nazaj