Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Food chemistry
Avtorji:ID Reščič, Jan (Recenzent)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Kraj izida:London
Kraj izvedbe:London
Založnik:Applied Science Publishers
Leto izida:1976 - 9999
Leto izvedbe:1976
PID:20.500.12556/RUNG-7284 Novo okno
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Novo okno
UDK:613
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:KEVWDH2B
Datum objave v RUNG:22.04.2022
Število ogledov:1844
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj