Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Krožno gospodarstvo v vinarstvu : poskus fermentacije odpadnih grozdnih tropin z efektivnimi mikroorganizmi (EM[na](TM)) in njihova ponovna uporaba v vinogradu
Avtorji:
ID
Mahnič, Martin
(Avtor)
ID
Jež, Erika
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Raz. nal. na višji ali visoki šoli
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
krožno gospodarstvo
,
mikroorganizmi
,
kompostiranje
Kraj izida:
Vipava
Kraj izvedbe:
Vipava
Založnik:
M. Mahnič
Leto izida:
2025
Leto izvedbe:
2025
Št. strani:
14 str.
PID:
20.500.12556/RUNG-9941
COBISS.SI-ID:
230356483
UDK:
634.8+663.2
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:NOTAZOOO
Datum objave v RUNG:
26.03.2025
Število ogledov:
138
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The circular economy in winemaking : a trial on the fermentation of waste grape marc with efficient microorganisms (EM[sup](TM)) and its reuse in the vineyard
Nazaj