Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
University of Nova Gorica
University
Study
Research
Repository of University of Nova Gorica
About
Search
Browse
Statistics
Login
Statistics of RUNG
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Basic
Files
Mentor
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (1)
Marko Benčina:
Analiza kakovostne in ekonomske upravičenosti vpeljave tehnološkega postopka predfermentativne maceracije v predelavi grozdja sorte 'Refošk'
BSc theses (2)
Kristina Cotič:
VPLIV SONČNEGA OŽIGA IN DEHIDRACIJE GROZDJA V POZNEM DOZOREVANJU NA KAKOVOST GROZDJA (Vitis vinifera L.) IN VINA SORTE 'BARBERA'
Veronika Kos:
Pregled pridelave grozdja in vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera l.) 'pinela' in 'zelen' v Vipavski dolini
Other documents (29)
Jan Reščič:
Za dobro rodnost kivija
Jan Reščič:
AGRO-AMPELOTEHNIKA MALVAZIJE V ISTRI
Jan Reščič:
Tehnologija in vinogradi: analiza in interpretacija podatkov, izmerjenih in obdelanih preko IoT (interneta stvari) in AI (umetne inteligence)
Jan Reščič, Marko Lesica:
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Jan Reščič:
Razpoložljivost hranil za vinsko trto v Vipavski dolini
Jan Reščič:
Pinela od vinograda do kozarca
Jelena Topić Božič, Jan Reščič, Martina Bergant Marušič, Darja Lisjak, Branka Mozetič Vodopivec, Lorena Butinar:
Occurence of biogenic amine - producing lactic acid bacteria in Refošk grape and wine
Aysel Salimova, Jan Reščič, Paolo Sivilotti, Lorena Butinar:
Arbuscular mycorrhizal funghi in the case of water management of the fungus resistant varieties
Jan Reščič:
Rezultati o poskusih namakanja v letu 2019; predavanje na Simpoziju o teranu in kraških produktih
Jan Reščič:
Vinska trta od jeseni do pomladi
Jan Reščič:
Prilagajanje pridelave vina podnebnim spremembam: novi izzivi v vinogradništvu
Jan Reščič:
Opinions and measures on climate change in the vine and wine sector: a view on the future
Francesco Petruzzellis, Sara Natale, Luca Bariviera, Alberto Calderan, Alenka Mihelčič, Jan Reščič, Paolo Sivilotti, Katja Šuklje, Klemen Lisjak, Andreja Vanzo, Andrea Nardini:
High spatial heterogeneity of water stress levels in Refošk grapevines cultivated in Classical Karst
Jan Reščič:
Lokalne sorte vinske trte - njihov pomen in značilnosti
Jan Reščič, Erika Jež:
Pinela in zelen
Viticulture Data Journal
Food chemistry
Matjaž Zgonik, Barbara Pfeifer, Jan Reščič:
Intervju: Jan Reščič, doktor znanosti
Erika Jež, Jan Reščič:
Sodobno vinogradništvo in vinarstvo
Od oljk do vinske trte
Jan Reščič, Alain Deloire, Anne Pellegrino, Katja Šuklje:
Podnebne spremembe v vinogradih: prilagajanje na sušni stres
Jan Reščič, Erika Jež, Urban Česnik:
Moderni pristopi v pripravi in izvedbi raziskovalnega dela za nadarjene učence na področju naravoslovja
Erika Jež, Elisa Pellegrini, Lorena Butinar, Jan Reščič, Marco Contin:
Do microplastics in vineyard soil affect the bioavailability of vine nutrition?
Erika Jež, Jan Reščič:
Regenerativno vinogradništvo
Elena Farolfi, Jan Reščič:
Time vs drought
Lahko v Sloveniji ostanemo brez določenih vinskih sort?
Elena Farolfi, Jan Reščič, Jacobs Spencer Harrison, Astrid Forneck, Jose Carlos Herrera:
Drought and temperature interaction on leaf hydraulic traits in grapevine
E. Ganina:
The distribution of 'Refošk' and 'Refosco dal Peduncolo Rosso' grape (Vitis vinifera L.) varieties in the cross-border region and the characterization of related wines
Jan Reščič:
Water stress impacts on grapevine functioning and possible adaptation measures