Repository of University of Nova Gorica

Statistics of RUNG
A+ | A- | SLO | ENG

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

BSc theses (3)

  1. Uroš Špacapan: Vpliv različnih bentonitov na senzorične in kemijske lastnosti vina sorte 'Rebula' (Vitis vinifera L.)
  2. Margareta Lavrenčič: Vpliv klasične maceracije in maceracije celega grozdja na kemijske in senzorične lastnosti vina Modri pinot
  3. Veronika Kos: Pregled pridelave grozdja in vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera l.) 'pinela' in 'zelen' v Vipavski dolini

Other documents (7)

  1. Jan Reščič, Marko Lesica: Ko iz grešnega nastane pravo vino
  2. Guillaume Antalick, Marko Lesica, Melita Sternad Lemut, Lorena Butinar, Erika Jež, Branka Mozetič Vodopivec: e-Klet
  3. Matic Greif: Vpliv lastnosti pecljalnika na kakovost mošta
  4. Ingunn Ovsthus, Mitja Martelanc, Tatjana Radovanović Vukajlović, Marko Lesica, Lorena Butinar, Branka Mozetič Vodopivec, Guillaume Antalick: Chemical composition of apple cider
  5. Marko Lesica: Tehnologija vin z manjšo vsebnostjo alkohola ali brez alkohola
  6. Marko Lesica: Osnove senzorike
  7. Marko Lesica: Osnove kletarjenja s poudarkom na sadnih vinih