Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Statistika RUNG
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Osnovno
Top lestvice
Gradiva
Datoteke
Letna poročila
Mentor
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Diplomska dela (3)
Uroš Špacapan:
Vpliv različnih bentonitov na senzorične in kemijske lastnosti vina sorte 'Rebula' (Vitis vinifera L.)
Margareta Lavrenčič:
Vpliv klasične maceracije in maceracije celega grozdja na kemijske in senzorične lastnosti vina Modri pinot
Veronika Kos:
Pregled pridelave grozdja in vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera l.) 'pinela' in 'zelen' v Vipavski dolini
Druga dela (7)
Jan Reščič, Marko Lesica:
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Guillaume Antalick, Marko Lesica, Melita Sternad Lemut, Lorena Butinar, Erika Jež, Branka Mozetič Vodopivec:
e-Klet
Matic Greif:
Vpliv lastnosti pecljalnika na kakovost mošta
Ingunn Ovsthus, Mitja Martelanc, Tatjana Radovanović Vukajlović, Marko Lesica, Lorena Butinar, Branka Mozetič Vodopivec, Guillaume Antalick:
Chemical composition of apple cider
Marko Lesica:
Tehnologija vin z manjšo vsebnostjo alkohola ali brez alkohola
Marko Lesica:
Osnove senzorike
Marko Lesica:
Osnove kletarjenja s poudarkom na sadnih vinih