Repository of University of Nova Gorica

Statistics of RUNG
A+ | A- | SLO | ENG

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Melita Sternad Lemut

Together there are 61 keywords, that are appearing 70 times.
5 of them (8.2 % of all) appear more than once, together appearing 14 times (20 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
4x28.57%diplomske naloge, antociani
2x14.29%vino, senzorika vina, Cabernet Sauvignon
1xdodajanje sveţih jagod med alkoholno fermentacijo, krioekstrakcija, proste aromatične spojine v vinu, vezane aromatične spojine v vinu, vinski zamaški, alternativni pristopi v predelavi grozdja, 'Zelen' (Vitis Vinifera L.), proste aromatične spojine, polifenoli, hidroksicimetne kisline, vinske steklenice, zgodnje odstranjevanje listov, odstranjevanje listov pred cvetenjem, ozon, fenoli, UVB-svetloba, vinogradništvo, razlistanje, flavonoli, skladiščenje, odstranjevanje listov ob tvorbi jagod, metoksipirazini, karbonska maceracija, Merlot, zbitost grozdov, tehnologije pridelave rdečega vina, gray mould, Botrytis cinerea, yeasts, biocontrol, grapevine metabolite, canopy microclimate manipulation, sustainable viticulture, ustavljena fermentacija, zorenje vina, sodi, vpliv lesa, senzorične lastnosti vina, upočasnjena fermentacija, alkoholna fermentacija, dissertations, Investicija, mreže za zaščito pred priči, odstranjevanje listov v območju grozdov, mikroklima, osnovni količinski in kakovostni parametri grozdja in vina, 'Merlot' (Vitis vinifera L.), hlapni tioli., 'Sauvignonasse' (Vitis vinifera L.), Vitis vinifera L. cv. 'Refošk', lastna cena, vrednotenje investicij, hladna predfermentativna maceracija, antocianini, barva vina, les