Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Modulation of Pinot Noir wine colour by yeast selection
Dorota Korte, Lorena Butinar, Jelena Topić Božič, Branka Mozetič Vodopivec, 2019, objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: yeast, HCDC activity, wine colour, Pinot Noir, pyranoanthocyanins
Objavljeno: 27.05.2019; Ogledov: 215; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (157,36 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh