Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Carotenes in processed tomato after thermal treatment
Avtorji:
ID
Franko, Mladen
(Avtor)
ID
Bicanic, Dane Danijel
(Avtor)
ID
Luterotti, Svjetlana
(Avtor)
ID
Marković, Ksenija
(Avtor)
Datoteke:
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2014.06.004
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
karotenoidi
,
paradižnik
,
termična obdelava
Leto izida:
2014
Št. strani:
Str. 67-74
Številčenje:
Vol. 48
PID:
20.500.12556/RUNG-2368
ISSN:
0956-7135
COBISS.SI-ID:
3536891
UDK:
547.9
DOI:
10.1016/j.foodcont.2014.06.004
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:2WPQICR4
Datum objave v RUNG:
16.06.2016
Število ogledov:
4658
Število prenosov:
22
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj