Naslov: | Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen |
---|
Avtorji: | ID Kurinčič, Karin (Avtor) ID Sternad Lemut, Melita (Mentor) Več o mentorju... ID Trošt, Kajetan (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | 10Kurincic.pdf (2,06 MB) MD5: 96F7D1915729084EB2747B971C591116
http://www.ung.si/~library/diplome/VINARSTVO/10Kurincic.pdf
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | VŠVV - Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo
|
---|
Ključne besede: | diplomske naloge, vino, skladiščenje, vinski zamaški, vinske steklenice, antociani, hidroksicimetne kisline |
---|
Kraj izida: | Nova Gorica |
---|
Založnik: | K. Kurinčič |
---|
Leto izida: | 2012 |
---|
Št. strani: | XIV, 45 str. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-243 |
---|
COBISS.SI-ID: | 2251771 |
---|
UDK: | 663.25 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:RUFSAJNE |
---|
Datum objave v RUNG: | 15.10.2013 |
---|
Število ogledov: | 8538 |
---|
Število prenosov: | 474 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |