Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Enhanced extraction of phenolic compounds from Merlot grapes by pulsed electric field treatment
Avtorji:Delsart, Cristèle (Avtor)
Cholet, C. (Avtor)
Ghidossi, Rémy (Avtor)
Poupot, Christian (Avtor)
Grimi, Nabil (Avtor)
Vorobiev, Eugène (Avtor)
Milisic, V. (Avtor)
Mietton-Peuchot, Martine (Avtor)
Datoteke:URL http://dx.doi.org/10.5344/ajev.2012.11088
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:polifenoli, vino, ekstrakcija
Leto izida:2012
Št. strani:str. 205-211
Številčenje:no. 2, Vol. 63
ISSN:0002-9254
COBISS_ID:3698171 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8+663.2
URN:URN:SI:UNG:REP:TOUAFJHW
DOI:10.5344/ajev.2012.11088 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:2176
Število prenosov:9
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj