Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:The impact of Saccharomyces and non-Saccharomyces yeasts on wine colour: a laboratory study of vinylphenolic pyranoanthocyanin formation and anthocyanin cell wall adsorption
Avtorji:ID Topić, Jelena, UNG (Avtor)
ID Butinar, Lorena, UNG (Avtor)
ID Albreht, Alen, KI (Avtor)
ID Vovk, Irena, KI (Avtor)
ID Korte, Dorota, UNG (Avtor)
ID Mozetič Vodopivec, Branka, UNG (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Non-Sac­cha­romyces yeast, Hy­drox­ycin­na­mate de­car­boxy­lase ac­tiv­ity, Se­quen­tial fer­men­ta­tion, Vinylphe­no­lic pyra­noan­tho­cyanins, An­tho­cyanin ad­sorp­tion
Verzija publikacije:Recenzirani rokopis
Leto izida:2020
Št. strani:9
Številčenje:2020
PID:20.500.12556/RUNG-4994-354696b5-d025-04b6-5da9-62fa72760127 Novo okno
COBISS.SI-ID:5559803 Novo okno
DOI:https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109072 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:QTUPL45X
Datum objave v RUNG:23.01.2020
Število ogledov:4033
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del zbornika

Naslov:/

Gradivo je del revije

Naslov:LWT Food Science and Technology
Skrajšan naslov:LWT
Leto izida:2020
ISSN:0023-6438

Nazaj