Naslov: | The influence of selected indigenous yeasts on Pinot Noir wine colour properties |
---|
Avtorji: | ID Topić, Jelena (Avtor) ID Butinar, Lorena (Avtor) ID Antalick, Guillaume (Avtor) ID Sternad Lemut, Melita (Avtor) ID Martelanc, Mitja (Avtor) ID Albreht, Alen (Avtor) ID Korte, Dorota (Avtor) ID Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Neznano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Pinot Noir, wine colour, yeasts, non-Saccharomyces, sensory |
---|
Leto izida: | 2021 |
---|
Št. strani: | str. 1-9 |
---|
Številčenje: | Vol. , iss. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-6624 |
---|
COBISS.SI-ID: | 69601795 |
---|
UDK: | 634.8+663.2 |
---|
ISSN pri članku: | 0022-5142 |
---|
DOI: | 10.1002/jsfa.11395 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:3U8PFFLD |
---|
Datum objave v RUNG: | 07.07.2021 |
---|
Število ogledov: | 2941 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |