Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Upočasnjena ali ustavljena alkoholna fermentacija : možni vzroki in rešitve
Avtorji:ID Mulej, Maruša (Avtor)
ID Sternad Lemut, Melita (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Raz. nal. na višji ali visoki šoli
Organizacija:FVV - Fakulteta za vinogradništvo in vinarstvo
Ključne besede:alkoholna fermentacija, upočasnjena fermentacija, ustavljena fermentacija
Kraj izida:Nova Gorica
Kraj izvedbe:Nova Gorica
Založnik:M. Mulej
Leto izida:2023
Leto izvedbe:2023
Št. strani:10 str.
PID:20.500.12556/RUNG-8650 Novo okno
COBISS.SI-ID:172674051 Novo okno
UDK:54
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:SC462Y0L
Datum objave v RUNG:17.11.2023
Število ogledov:597
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj