Ključne besede: mikroskopija, polisaharidi, Vitis viniferaObjavljeno v RUNG: 16.06.2016; Ogledov: 6140; Prenosov: 145 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: grozdje, polifenoli, ekstrakcijaObjavljeno v RUNG: 16.06.2016; Ogledov: 5674; Prenosov: 141 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: polifenoli, vino, ekstrakcijaObjavljeno v RUNG: 16.06.2016; Ogledov: 7198; Prenosov: 22 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: polyphenols, pulsed electric fields, wine, extraction, distributionObjavljeno v RUNG: 22.01.2015; Ogledov: 6715; Prenosov: 36 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: pulsed electric field, red wine, extraction, polyphenolsObjavljeno v RUNG: 22.01.2015; Ogledov: 6474; Prenosov: 33 Povezava na celotno besedilo