Naslov: | Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot' |
---|
Avtorji: | ID Rustja, David (Avtor) ID Lisjak, Klemen (Mentor) Več o mentorju... ID Vanzo, Andreja (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | http://www.ung.si/~library/diplome/VINARSTVO/13Rustja.pdf
13Rustja.pdf (1,37 MB) MD5: 0500959F04DEBFF55D618F949478A81D
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | VŠVV - Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo
|
---|
Ključne besede: | diplomske naloge, vino, Merlot, Vipavska dolina, polifenoli, antociani, proantocianidini, senzorična ocena |
---|
Kraj izida: | Nova Gorica |
---|
Založnik: | D. Rustja |
---|
Leto izida: | 2012 |
---|
Št. strani: | XII, 57 str. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-1302 |
---|
COBISS.SI-ID: | 2630139 |
---|
UDK: | 634.8+663.2:543.92 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:H6CPUROM |
---|
Datum objave v RUNG: | 15.10.2013 |
---|
Število ogledov: | 6782 |
---|
Število prenosov: | 477 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |