Naslov: | Olive fruit phenols in olive oil processing : the fate and antioxidant potential |
---|
Avtorji: | ID Jerman, Tina (Avtor) ID Mozetič Vodopivec, Branka (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | http://www.ung.si/~library/doktorati/okolje/40JermanKlen.pdf
40JermanKlen.pdf (11,53 MB) MD5: 00D5CFF77CB23BB5C5F8117CB087D5AF
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorska disertacija |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | FPŠ - Fakulteta za podiplomski študij
|
---|
Ključne besede: | oljčno olje, proizvodnja, fenoli, odpadni produkti, analize, Istrska belica cv., malaksacija, čas, temperatura, tlak, disertacije |
---|
Kraj izida: | Nova Gorica |
---|
Založnik: | T. Jerman Klen |
---|
Leto izida: | 2014 |
---|
Št. strani: | X, 166, [48] str. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-1599 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3398139 |
---|
UDK: | 633.852.73:664.314 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:KCXYU8DI |
---|
Datum objave v RUNG: | 22.01.2015 |
---|
Število ogledov: | 7044 |
---|
Število prenosov: | 308 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |