Naslov: | Comparison of aroma-related compounds of carbonic maceration and traditional young red winemaking in case of Merlot by means of targeted metabolomic approach : / |
---|
Avtorji: | Sternad Lemut, Melita (Avtor) Lotti, Cesare (Avtor) Vrhovšek, Urška (Avtor) |
---|
Datoteke: | Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u.  |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano (r6) |
---|
Tipologija: | 3.15 - Prispevek na konferenci brez natisa |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici |
---|
Ključne besede: | Merlot (Vitis vinifera L.), wine aroma, wine sensory evaluation, targeted metabolomics, carbonic maceration |
---|
Leto izida: | 2016 |
---|
COBISS_ID: | 4767739  |
---|
URN: | URN:SI:UNG:REP:PUJBJ8TY |
---|
Število ogledov: | 4054 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
Področja: | Gradivo ni uvrščeno v področja. |
---|
:
|
|
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |