Naslov: | Monitoring of vinylphenolic pyranoanthocyanins formation in synthetic Pinot Noir grape must in sequential fermentations with non-Saccharomyces yeast and their influence on the colour employing HPLC-DAD and UV-VIS spectrometry |
---|
Avtorji: | ID Topic, Jelena, UNg (Avtor) ID Butinar, Lorena, UNG (Avtor) ID Korte, Dorota, UNG (Avtor) ID Mozetič Vodopivec, Branka, UNG (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | HPLC-DAD and UV-VIS spectrometry, vinylphenolic pyranoanthocyanins formation in synthetic Pinot Noir grape, sequential fermentations with non-Saccharomyces yeast |
---|
Leto izida: | 2018 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-4193 |
---|
COBISS.SI-ID: | 5177339 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:RUALUT4S |
---|
Datum objave v RUNG: | 16.07.2018 |
---|
Število ogledov: | 4762 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |