Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Modulation of Pinot Noir wine colour by yeast selection
Avtorji:ID Topić Božič, Jelena, Univerza v Novi Gorici, Laboratorij za vede o okolju in življenju (Avtor)
ID Butinar, Lorena, Univerza v Novi Gorici, Center za raziskave vina (Avtor)
ID Korte, Dorota, Univerza v Novi Gorici, Laboratorij za vede o okolju in življenju (Avtor)
ID Mozetič Vodopivec, Branka, Center za raziskave vina (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:yeast, HCDC activity, wine colour, Pinot Noir, pyranoanthocyanins
Leto izida:2019
Št. strani:1
PID:20.500.12556/RUNG-4555-891a1395-544e-dc5b-a31c-1b417ff8c4b3 Novo okno
COBISS.SI-ID:5393403 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:SWTFEIF3
Datum objave v RUNG:27.05.2019
Število ogledov:3617
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del monografije

Naslov:Power of Microbes in Industry and Environment 2019 : Book of Abstracts
Uredniki:Anita Slavica, Renata Teparić, Andreja Leboš Pavunc, Domagoj Kifer
Kraj izida:Sv. Martin na Muri
Založnik:Croatian microbiological Society
Leto izida:2019
ISBN:978-953-7778-17-0
Prireditelj konference:Croatian Microbiological Society

Nazaj