Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Synthesis of pyranoanthocyanins from Pinot Noir grape skin extract using fermentation with high pyranoanthocyanin producing yeasts and model wine storage as potential approaches in the production of stable natural food colorants
Avtorji:Topič, Jelena (Avtor)
Ćurko, Natka (Avtor)
Kovačević Ganić, Karin (Avtor)
Butinar, Lorena (Avtor)
Albreht, Alen (Avtor)
Vovk, Irena (Avtor)
Korte, Dorota (Avtor)
Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor)
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Pyranoanthocyanins, Anthocyanins, Food colorants, Yeasts, Fermentation
Leto izida:2020
Št. strani:12
Številčenje:2020
COBISS_ID:5598715 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:A0X9PMM0
DOI:10.1007/s00217-020-03467-2 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:926
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:European Food Research and Technology
Skrajšan naslov:Eur Food Res Technol
Leto izida:2020

Nazaj