Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Synthesis of pyranoanthocyanins from Pinot Noir grape skin extract using fermentation with high pyranoanthocyanin producing yeasts and model wine storage as potential approaches in the production of stable natural food colorants
Avtorji:ID Topić, Jelena, Univerza v Novi Gorici (Avtor)
ID Ćurko, Natka, University of Zagreb (Avtor)
ID Kovačević Ganić, Karin, University of Zagreb (Avtor)
ID Butinar, Lorena, Univerza v Novi Gorici (Avtor)
ID Albreht, Alen, Kemijski inštitut (Avtor)
ID Vovk, Irena, Kemijski inštitut (Avtor)
ID Korte, Dorota, Univerza v Novi Gorici (Avtor)
ID Mozetič Vodopivec, Branka, Univerza v Novi Gorici (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Pyranoanthocyanins, Anthocyanins, Food colorants, Yeasts, Fermentation
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Leto izida:2020
Št. strani:12
Številčenje:2020
PID:20.500.12556/RUNG-5082-bf5116dc-9486-bb30-1891-669f278292a4 Novo okno
COBISS.SI-ID:5598715 Novo okno
DOI:10.1007/s00217-020-03467-2 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:A0X9PMM0
Datum objave v RUNG:03.04.2020
Število ogledov:3789
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:European Food Research and Technology
Skrajšan naslov:Eur Food Res Technol
Leto izida:2020

Nazaj