Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Upočasnjena ali ustavljena alkoholna fermentacija : možni vzroki in rešitve
Avtorji:
ID
Mulej, Maruša
(Avtor)
ID
Sternad Lemut, Melita
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Raz. nal. na višji ali visoki šoli
Organizacija:
FVV - Fakulteta za vinogradništvo in vinarstvo
Ključne besede:
alkoholna fermentacija
,
upočasnjena fermentacija
,
ustavljena fermentacija
Kraj izida:
Nova Gorica
Kraj izvedbe:
Nova Gorica
Založnik:
M. Mulej
Leto izida:
2023
Leto izvedbe:
2023
Št. strani:
10 str.
PID:
20.500.12556/RUNG-8650
COBISS.SI-ID:
172674051
UDK:
54
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:SC462Y0L
Datum objave v RUNG:
17.11.2023
Število ogledov:
1558
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj