Naslov: | Osnove senzorike : predavanje na usposabljanju Izobraževanje o osnovah senzorike, mikrovinifikacije in kemijskih lastnosti vin, Vipava, Center za raziskave vina, 10. maj 2024 |
---|
Avtorji: | ID Lesica, Marko (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Neznano |
---|
Tipologija: | 3.25 - Druga izvedena dela |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Opis: | Strokovno usposabljanje partnerjev pilotnega projekta EIP DRES - Testiranje uporabe drenovih jagod pri proizvodnji sadnih vin in partnerjev pilotnega projekta EIP PA-HAS - Pilotna alkoholna pijača z uporabo haskap jagod. Usposabljanje je s področja osnov senzorične analize alkoholnih pijač |
---|
Ključne besede: | cider, senzorična analiza, poskusne fermentacije, drenove jagode, haskap jagode |
---|
Leto izida: | 2024 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-9217 |
---|
COBISS.SI-ID: | 203990531 |
---|
UDK: | 634.8+663.2 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:NKEK3TUS |
---|
Datum objave v RUNG: | 09.08.2024 |
---|
Število ogledov: | 845 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |