Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Osnove senzorike : predavanje na usposabljanju Izobraževanje o osnovah senzorike, mikrovinifikacije in kemijskih lastnosti vin, Vipava, Center za raziskave vina, 10. maj 2024
Avtorji:ID Lesica, Marko (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:3.25 - Druga izvedena dela
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Opis:Strokovno usposabljanje partnerjev pilotnega projekta EIP DRES - Testiranje uporabe drenovih jagod pri proizvodnji sadnih vin in partnerjev pilotnega projekta EIP PA-HAS - Pilotna alkoholna pijača z uporabo haskap jagod. Usposabljanje je s področja osnov senzorične analize alkoholnih pijač
Ključne besede:cider, senzorična analiza, poskusne fermentacije, drenove jagode, haskap jagode
Leto izida:2024
PID:20.500.12556/RUNG-9217 Novo okno
COBISS.SI-ID:203990531 Novo okno
UDK:634.8+663.2
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:NKEK3TUS
Datum objave v RUNG:09.08.2024
Število ogledov:845
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj