Naslov: | Exploring innovative approaches in flavored ciders : physicochemical and antioxidative properties of cornelian cherry – apple cider |
---|
Avtorji: | ID Jež, Erika (Avtor) ID Mazur, Marianna (Avtor) ID Radovanović Vukajlović, Tatjana (Avtor) ID Martelanc, Mitja (Avtor) ID Menażyk, Bartłomiej (Avtor) ID Pečarič, Maja (Avtor) ID Topić, Jelena (Avtor) ID Sternad Lemut, Melita (Avtor) ID Antalick, Guillaume (Avtor) ID Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor) ID Butinar, Lorena (Avtor) |
Datoteke: | chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/http://cfgbc.mf.uni-lj.si/wp-content/uploads/bookofabstracts_2024cfgbcsym19.pdf
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Neznano |
---|
Tipologija: | 1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Cornelian cherry, apple cider, antioxidative properties |
---|
Status publikacije: | Objavljeno |
---|
Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
---|
Leto izida: | 2024 |
---|
Št. strani: | Str. 28 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-9509 |
---|
COBISS.SI-ID: | 216604163 |
---|
UDK: | 54 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:VH44XCHB |
---|
Datum objave v RUNG: | 27.11.2024 |
---|
Število ogledov: | 292 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |