Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Exploring innovative approaches in flavored ciders : physicochemical and antioxidative properties of cornelian cherry – apple cider
Avtorji:ID Jež, Erika (Avtor)
ID Mazur, Marianna (Avtor)
ID Radovanović Vukajlović, Tatjana (Avtor)
ID Martelanc, Mitja (Avtor)
ID Menażyk, Bartłomiej (Avtor)
ID Pečarič, Maja (Avtor)
ID Topić, Jelena (Avtor)
ID Sternad Lemut, Melita (Avtor)
ID Antalick, Guillaume (Avtor)
ID Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor)
ID Butinar, Lorena (Avtor)
Datoteke:URL chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/http://cfgbc.mf.uni-lj.si/wp-content/uploads/bookofabstracts_2024cfgbcsym19.pdf
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Cornelian cherry, apple cider, antioxidative properties
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Leto izida:2024
Št. strani:Str. 28
PID:20.500.12556/RUNG-9509 Novo okno
COBISS.SI-ID:216604163 Novo okno
UDK:54
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:VH44XCHB
Datum objave v RUNG:27.11.2024
Število ogledov:190
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del monografije

Naslov:19th CFGBC Symposium : book of abstracts
Uredniki:Nejc Nadižar
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:University of Ljubljana, Faculty of Medicine
Leto izida:2024
COBISS.SI-ID:204983299 Novo okno

Nazaj