Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Statistika RUNG
A+ | A- | SLO | ENG

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Branka Mozetič Vodopivec

Vseh ključnih besed je 92, ki se skupaj pojavijo 99 krat.
7 ključnih besed (7.61 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 14 krat (14.14 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
2x14.29%HPLC, belo vino, Refošk, disertacije, razlistanje pred cvetenjem, fenoli, diplomske naloge
1xoljčno olje, LC-MS, thiols, aromatic compounds, proizvodnja, odpadni produkti, malaksacija, Istrska belica cv., analize, post-flowering leaf removal, pre-flowering leaf removal, Vitis vinifera L. cv. 'Sauvignon blanc', Slovenia, stable isotopes, vinarstvo, razlistanje po cvetenju, LC-MS Vitis vinifera L. cv. 'Sauvignon blanc', tioli, aromatske komponente, čas, temperatura, Rebula, vinska trta, tanini, gnojenje, marketinške raziskave, ekstrakcija tal, hidroksicimetne kisline, kakovost grozdja, potrebe, antociani, elements, vinogradništvo, tlak, izobraževanje, Kras, redčenje grozdja, spektrofotometer, antocianini, projekti, agricultural production practice, RID, UV, cider, vino, organske kisline, sladkorji, pyranoanthocyanins, non-Saccharomyces yeasts, Saccharomyces yeasts, validacija, polifenoli, postopek maceracije, olje, winemaking procedures, skin contact, white wine, grozdne peške, Vitis vinifera L., belo grozdje, Vitis vinifera L. cv. ‘Rebula’, mehansko stiskanje olja, thermal-lens spectrometry, lactic acid bacteria, kemijski parametri vina, bentonit, vino Rebula, analiza potrošnikov, senzorične lastnosti vina, apple juice, biomarkers, polyphenols, geographical origin, senzorična ocena, aroma karamele, jabolčno vino, dissertations, thin layer chromatography, biogenic amines, ne-Saccharomyces kvasovke, potek fermentacije, vinjak, senzorična analiza, kvasovke, phenol compounds