Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:FOOD PROCESSING WASTES AS POTENTIAL SOURCE OF BIOLOGICALLY ACTIVE COMPOUNDS
Avtorji:Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor)
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.06 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci (vabljeno predavanje)
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:food processing wastes, wine, olive oil, extraction methods, polyphenols
Leto izida:2018
Št. strani:42-43
COBISS_ID:5215483 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:T6K04KLA
Število ogledov:596
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del monografije

Naslov:Zbornik sažetaka
Prireditelj konference:Bihać : Biotehnički fakultet Univerziteta u Bihaću
ISSN zbirke:2303-5889
Kraj izida:Bihać
Leto izida:2018

Nazaj