Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:A comparative study of partial dealcoholisation versus early harvest: Effects on wine volatile and sensory profiles
Avtorji:Longo, Rocco (Avtor)
Blackman, John.W (Avtor)
Antalick, Guillaume (Avtor)
Torley, Peter J. (Avtor)
Rogers, Suzy.Y (Avtor)
Schmidtke, Leigh (Avtor)
et al.
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Common component and specific weights analysis, Dealcoholisation, Early harvest, Evaporative perstraction, Lower alcohol wine, Reverse osmosis, Sensory descriptive analysis, Wine
Leto izida:2018
Št. strani:21-29
Številčenje:261
COBISS_ID:5223163 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:BONLSRF3
DOI:doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.04.013 Povezava se odpre v novem oknu
Licenca:CC BY-NC-ND 4.0
To delo je dosegljivo pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Število ogledov:433
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Food Chemistry
Leto izida:2018

Nazaj