Naslov: | From the vineyard to the glass: How to assess red grape aromatic maturity with simple physiological indicators |
---|
Avtorji: | ID Antalick, Guillaume, University of Nova Gorica (Avtor) ID Šuklje, Katja, KIS (Avtor), et al. |
Datoteke: | http://www.ung.si/en/research/wine-research-centre/Conferences-and-events/
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 3.15 - Prispevek na konferenci brez natisa |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Wine aroma, wine style, grape maturity, sequential harvest, berry sugar loading, fresh mass |
---|
Kraj izvedbe: | University of Nova Gorica |
---|
Leto izvedbe: | 2017 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-4099-de020471-5af6-9be0-142e-137664609b7e |
---|
COBISS.SI-ID: | 5226747 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:MW972B1H |
---|
Datum objave v RUNG: | 19.09.2018 |
---|
Število ogledov: | 4185 |
---|
Število prenosov: | 28 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |