Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:From the vineyard to the glass: How to assess red grape aromatic maturity with simple physiological indicators
Avtorji:Antalick, Guillaume (Avtor)
Šuklje, Katja (Avtor)
et al.
Datoteke:URL http://www.ung.si/en/research/wine-research-centre/Conferences-and-events/
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:3.15 - Prispevek na konferenci brez natisa
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Wine aroma, wine style, grape maturity, sequential harvest, berry sugar loading, fresh mass
Leto izvedbe:2017
Kraj izvedbe:University of Nova Gorica
COBISS_ID:5226747 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:MW972B1H
Število ogledov:413
Število prenosov:5
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj