Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Controlling grape aromatic maturity in the context of global warming
Avtorji:Antalick, Guillaume (Avtor)
Suklje, Katja (Avtor)
et al.
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:3.16 - Vabljeno predavanje na konferenci brez natisa
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Wine style, grape maturity, berry shrivelling, berry sugar loading, fresh mass, sequential harvest
Leto izvedbe:2018
Kraj izvedbe:Kmetijski Institute Slovenije
COBISS_ID:5227003 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:YMJ09TMN
Število ogledov:795
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj