Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Statistika RUNG
A+ | A- | SLO | ENG

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Branka Mozetič Vodopivec

Vseh ključnih besed je 88, ki se skupaj pojavijo 95 krat.
7 ključnih besed (7.95 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 14 krat (14.74 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
2x14.29%HPLC, diplomske naloge, disertacije, razlistanje pred cvetenjem, belo vino, Refošk, fenoli
1xproizvodnja, oljčno olje, LC-MS, odpadni produkti, Istrska belica cv., čas, malaksacija, thiols, analize, aromatic compounds, razlistanje po cvetenju, vinarstvo, Vitis vinifera L. cv. 'Sauvignon blanc', aromatske komponente, tioli, post-flowering leaf removal, pre-flowering leaf removal, LC-MS Vitis vinifera L. cv. 'Sauvignon blanc', temperatura, tlak, izobraževanje, gnojenje, Rebula, kakovost grozdja, hidroksicimetne kisline, potrebe, projekti, ekstrakcija tal, vinska trta, tanini, Kras, Slovenia, vinogradništvo, antocianini, spektrofotometer, antociani, redčenje grozdja, marketinške raziskave, phenol compounds, Saccharomyces yeasts, validacija, sladkorji, organske kisline, non-Saccharomyces yeasts, pyranoanthocyanins, biogenic amines, lactic acid bacteria, thermal-lens spectrometry, RID, UV, Vitis vinifera L. cv. ‘Rebula’, mehansko stiskanje olja, Vitis vinifera L., grozdne peške, belo grozdje, postopek maceracije, cider, vino, polifenoli, thin layer chromatography, dissertations, apple juice, senzorične lastnosti vina, kemijski parametri vina, bentonit, geographical origin, agricultural production practice, elements, olje, biomarkers, vino Rebula, analiza potrošnikov, potek fermentacije, ne-Saccharomyces kvasovke, jabolčno vino, kvasovke, senzorična analiza, senzorična ocena, aroma karamele, vinjak, stable isotopes